Over mij

‘ Een blik, een beweging, een bijzonder moment. De kunst om een speciaal moment vast te leggen is voor mij wat fotografie is. Ik fotografeer enkel real life, echte gevoelens en echte emoties is waar het om gaat’

Ik ben Bernadette

Sinds 2017 eigenaar van LensB Fotografie waarvoor ik de fijnste familieplaatjes maak en de dierbaarste herinneringen vastleg tijdens intieme bruiloften.

Ik ben fotograaf maar ook pedagoog, moeder, vrouw en vriendin.  Ik praat graag, ik slaap graag, sport graag en ik lust graag een wijntje.

Ik kan goed navigeren, observeren, organiseren en ik ga altijd te laat naar bed.

Ik denk in verhalen en in beelden. Ik geloof in sprookjes maar ik sta met beide benen op de grond. Ik denk oplossingsgericht en ik zoek altijd naar de positieve kant.

Ik maak graag contact met mensen van jong tot oud, ik ben aanwezig maar toch heb je niet door dat ik er ben. Ik leef vanuit vertrouwen in anderen en in mezelf, ik ben eerlijk en ga altijd op mijn gevoel af.

Ik ben een Brabantse, ik hou van gezelligheid, ik zoek graag mensen op en geniet van samenzijn. Ik zoek naar connectie en alles wat ontstaat tussen mensen onderling.

Ik wil altijd op avontuur en geniet van nieuwe dingen, mijn volgende vakantie is altijd al gepland en ik zoek mijn grenzen graag op.

Ik ben getrouwd met Lucien, moeder van Guus & Bobby en dit combineer ik met mijn baan als intern begeleider in het basisonderwijs én met LensB Fotografie.

Stilzitten is niks voor mij.

Dit is mijn verhaal… ik ben benieuwd naar dat van jullie….!