Tarieven 2019

Wil je graag spontane foto’s van je (nieuwe) gezin of familie waarin plezier en liefde centraal staat?

Neem mij mee tijdens een fijne wandeling en ik leg speciale momenten voor jullie vast in mooie beelden.


Zwangerschap  –  Loveshoot            € 175,00*

+/- 45 minuten

Minimaal 20 beelden in HD

Eigen keuze voor kleur of zwart/wit bewerking

Newbornshoot                                       € 195,00*

60 – 120 minuten

Daily life foto’s bij jou thuis

Minimaal 40 beelden in HD

Eigen keuze voor kleur of zwart/wit bewerking

Gezinsshoot                                            € 195,00*

60 minuten

Ontspannen wandelen op een mooie locatie in de natuur

Minimaal 30 beelden in HD

Eigen keuze voor kleur of zwart/ wit bewerking

Familieshoot + Minialbum                 € 350,00*

90 minuten

Gezellig samenzijn op een mooie plek in de natuur ( Max. 12 personen)

Alle combinaties personen kunnen op de foto  

Minimaal 50 beelden in HD

Je ontvang alle foto’s van de shoot op usb stick in een mooi bewaardoosje + een fotoalbum (15 x 15) met de hoogtepunten van de shoot.

( Leuk om kado te geven aan je partner of opa/ oma!) 


Bruidsfotografie

Stuur een mail naar lens.b.fotografie@gmail.com om vrijblijvend de brochure te ontvangen met meer informatie over de mogelijkheden.


Als je interesse hebt in een fotoshoot door LensB Fotografie kun je dit aangeven door een mailtje te sturen naar lens.b.fotografie@gmail.com

We bespreken dan op welke datum en locatie de shoot gaat plaatsvinden. We hebben een paar dagen vooraf even contact over de weersvoorspellingen of andere details.

Na de fotoshoot ontvang je uiterlijk 3 weken later een link naar je eigen digitale album. Hier kan je de foto’s bekijken en downloaden in verschillende groottes.

Bij het boeken van een fotoreportage gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor informatie rondom bruidsreportage is het ook mogelijk om vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen zodat we kunnen bespreken of jullie verwachtingen overeenkomen met mijn mogelijkheden.


 *Incl reisvergoeding tot 15 km van Tilburg

* LensB Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor de website, social   media en eigen drukwerk. Indien er bezwaar is, graag van te voren aangeven per mail.LensB Fotografie behoudt te allen tijden auteursrecht van de foto’s.


Algemene voorwaarden:

Gegevens

LensB Fotografie

www.lensbfotografie.nl

KVK: 69500746

NL155583104B01

 

Algemeen

 • De fotograaf is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de klant is ontstaan, tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de kant van de fotograaf. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag, of, wanneer en voor zover er sprake is van een verzekerde schade, tot de hoogte van het onder de verzekering uitgekeerde bedrag.
 • De fotograaf behoud het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen.
 • Bij het boeken van een fotoreportage gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden
 • De klant geeft de fotograaf toestemming om de foto’s te gebruiken voor eigen reclamedoeleinden zoal plaatsing op de website, social media en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Graag schriftelijk een bericht aan de fotograaf als je hier andere afspraken over wil maken.

Offerte en betaling

 • Bij overeenstemming over de opdracht bevestigd de klant dit altijd schriftelijk of via e-mail.
 • In geval van een offerte op maat, ontvangt de fotograaf een getekende bevestiging van de klant.
 • De offerte is na ontvangst 14 dagen geldig tenzij anders overeengekomen. Na ondertekening en ontvangst heeft LensB Fotografie vervolgens 2 dagen bedenktijd voor de opdracht definitief is.
 • Alle bedragen in de offerte zijn incl. btw tenzij anders is overeengekomen.
 • Na aanvaarding van de opdracht kan de overeenkomst slechts na wederzijdse instemming worden aangepast.
 • De fotograaf kan de overeenkomst ontbinden wanneer er na aanvaarding nieuwe informatie bekend wordt die het uitvoeren van de opdracht onaanvaardbaar maken.
 • De fotograaf zal zich volledig inzetten om de opdracht uit te voeren, door ziekte kan een overmacht situatie ontstaan. Eventuele schade kan in dit geval niet op de fotograaf verhaald worden. Er worden uiteraard geen kosten gerekend.
 • Bij annulering binnen een maand voor de fotoreportage door de klant is 20 % van het vooraf overeengekomen bedrag aan de fotograaf verschuldigd wegens misgelopen inkomsten. Annulering kan enkel schriftelijk via e-mail doorgegeven worden.
 • LensB Fotografie stuurt 2 weken voor de trouwdag de factuur met de eerder overeengekomen prijs. Het volledige bedrag dient binnen een week na de fotoreportage op de rekening van LensB Fotografie bijgeschreven te zijn.

 

De fotoshoot

 • LensB Fotografie neemt ongeveer een week voor de afspraak contact op met de klant om details te bespreken.
 • In geval van regen of andere omstandigheden waardoor de fotoreportage in het gedrang komt, neemt de klant ten minste 2 dagen vooraf contact op met LensB Fotografie. In overleg zoeken we hier een passende oplossing voor.

De foto’s

 • De fotograaf zal de opdracht uitvoeren in haar persoonlijke stijl en kwaliteit.
 • De levertijd voor een familieshoot is maximaal 3 weken. Een bruidsreportage duurt 6 tot 8 weken. Het is echter een streeftijd en het kan voorkomen dat het iets langer duurt. De fotograaf zal hier altijd helder over communiceren.
 • Alle geleverde foto’s zijn bewerkt in de stijl waarin de fotograaf werkt en met de bewerkingen die in de ogen van de fotograaf het mooiste resultaat geeft. Een voorkeur voor kleur of zwart/wit kan worden aangegeven voorafgaand aan de fotoshoot.
 • De RAW bestanden van de foto’s worden niet vrijgegeven.
 • Niet gebruikt materiaal is niet opvraagbaar of opeisbaar.
 • De klant is zelf verantwoordelijk voor het maken van een back-up van de aangeleverde bestanden. Bestanden zijn tijdelijk digitaal beschikbaar via het online album. Voor het opnieuw toezenden van de bestanden kunnen kosten in rekening worden gebracht.
 • Het is niet toegestaan om digitale bestanden op internet de plaatsen in een andere bewerking dan dat deze zijn gemaakt door de fotograaf.
 • Digitale bestanden geven de klant recht voor eigen gebruik, het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media.

Overig

 • Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na uitgifte en zijn niet inwisselbaar voor contanten.
 • LensB Fotografie zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, etc) openbaar maken of doorgeven aan derden. Een kopie afspraken, contract & persoonsgegevens wordt enkel gedeeld met een vervangende fotograaf indien van toepassing.