Tarieven 2020

Zwangerschapsshoot €250,00

Negen maanden lang groeit er een nieuw leven in jouw buik, je ziet je lichaam veranderen en je laat je graag de hele dag afleiden door alle bewegingen die je van de baby voelt. ~ Wil je deze bijzondere periode vastleggen in ontspannen en mooie beelden? Neem mij mee tijdens een wandeling in de natuur, ik zorg dat jullie op je gemak zijn en een mooie herinnering ontvangen aan deze bijzondere periode. ~ Na de shoot ontvang je binnen 3 weken minimaal 40 digitale beelden in de hoogste resolutie.

Babylifestyle incl minialbum €275,00

De komst van een baby brengt een heerlijke periode met zich mee. Er is veel rust, de wereld om je heen is even een stuk minder belangrijk want jullie vullen de dagen met voeden, rusten, wandelen en enorm veel knuffelen. ~ Wil je deze periode vast laten leggen? Nodig mij dan uit als jullie baby ongeveer 8-14 weken oud is. Ik kom dan bij jullie thuis mooie plaatjes schieten van de fijnste momenten in deze periode. Tijdens de shoot volgen we zo goed mogelijk de behoeftes van de baby waardoor we hopelijk foto’s kunnen maken van een slapende baby maar ook als hij of zij al wat meer wakker is! ~ Na de shoot ontvang je de meest bijzondere beelden in een minialbum en de hele reportage krijg je digitaal in de hoogste resolutie.

Gezinsavonturen €250,00

Spelen, lachen, knuffelen, troosten… tijdens een wandeling beleven jullie met je gezin veel fijne momenten waardoor de liefde in jullie gezin goed zichtbaar is. Ik ga met jullie mee op avontuur en tijdens een wandeling leg ik mooie blikken, fijne knuffels, de liefde en de lol van jullie allemaal samen vast. ~ Ik ken de mooiste plekjes in de omgeving van Tilburg en ik neem jullie er graag mee naartoe. ~ Na de shoot ontvangen jullie de leukste plaatjes van jullie samen maar ook van de kindjes alleen in de hoogste resolutie.

Familytime incl minialbum €350,00

Samenzijn met familie ( max. 15 pers) , of het nu een verrassing is voor de grootouders of dat ze misschien zelf ook met jullie op de foto gaan. Tijdens een familieshoot zoeken we een mooie plek op in de natuur waar jullie in allerlei verschillende combinaties worden vastgelegd. ~ We proberen dit zo spontaan mogelijk te doen, een grote groep zal iets meer geposeerd moeten maar ik geef jullie alle vrijheid om tussendoor bij elkaar te komen zodat er echt spontane momenten kunnen ontstaan! ~ Jullie ontvangen alle goede beelden van mij digitaal in de hoogste resolutie en van de mooiste plaatjes maak ik voor jullie een minialbum.


Trouwfotografie v.a. €995,00

Yes! De belangrijke vraag is gesteld en het belangrijkste antwoord is gegeven. ~ Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die de mooiste details en de meeste bijzondere momenten van jullie trouwdag voor jullie vastlegt? Stuur dan een mailtje naar lens.b.fotografie@gmail.com om geheel vrijblijvend mijn trouwbrochure te ontvangen! ~ Ik ben te boeken vanaf 6 aaneensluitende uren voor €995,00


Als je interesse hebt in een fotoshoot door LensB Fotografie kun je dit aangeven door een mailtje te sturen naar lens.b.fotografie@gmail.com. We bespreken dan op welke datum en locatie de shoot gaat plaatsvinden. We hebben een paar dagen vooraf even contact over de weersvoorspellingen en ik stuur je meer informatie ter voorbereiding op de shoot.

Na de fotoshoot ontvang je uiterlijk 3 weken later de foto’s digitaal in je mailbox. Voor de minialbum ben ik afhankelijk van de levertijd van de drukker, de geschatte levertijd is 4-6 weken.

Bij het boeken van een fotoreportage gaat de klant automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


 *Incl reisvergoeding tot 15 km van Tilburg

* LensB Fotografie behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor de website, social   media en eigen drukwerk. Indien er bezwaar is, graag van te voren aangeven per mail.LensB Fotografie behoudt te allen tijden auteursrecht van de foto’s.


Algemene voorwaarden:

Gegevens

LensB Fotografie

www.lensbfotografie.nl

KVK: 69500746

NL155583104B01

Algemeen

 • De fotograaf is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de klant is ontstaan, tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de kant van de fotograaf. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag, of, wanneer en voor zover er sprake is van een verzekerde schade, tot de hoogte van het onder de verzekering uitgekeerde bedrag.
 • De fotograaf behoud het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen.
 • Bij het boeken van een fotoreportage gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden
 • De klant geeft de fotograaf toestemming om de foto’s te gebruiken voor eigen reclamedoeleinden zoal plaatsing op de website, social media en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Graag schriftelijk een bericht aan de fotograaf als je hier andere afspraken over wil maken.

Offerte en betaling

 • Bij overeenstemming over de opdracht bevestigd de klant dit altijd schriftelijk of via e-mail.
 • In geval van een offerte op maat, ontvangt de fotograaf een getekende bevestiging van de klant.
 • De offerte is na ontvangst 14 dagen geldig tenzij anders overeengekomen. Na ondertekening en ontvangst heeft LensB Fotografie vervolgens 2 dagen bedenktijd voor de opdracht definitief is.
 • Alle bedragen in de offerte zijn incl. btw tenzij anders is overeengekomen.
 • Na aanvaarding van de opdracht kan de overeenkomst slechts na wederzijdse instemming worden aangepast.
 • De fotograaf kan de overeenkomst ontbinden wanneer er na aanvaarding nieuwe informatie bekend wordt die het uitvoeren van de opdracht onaanvaardbaar maken.
 • De fotograaf zal zich volledig inzetten om de opdracht uit te voeren, door ziekte kan een overmacht situatie ontstaan. Eventuele schade kan in dit geval niet op de fotograaf verhaald worden. Er worden uiteraard geen kosten gerekend.
 • Bij annulering binnen een maand voor de fotoreportage door de klant is 20 % van het vooraf overeengekomen bedrag aan de fotograaf verschuldigd wegens misgelopen inkomsten. Annulering kan enkel schriftelijk via e-mail doorgegeven worden.
 • LensB Fotografie stuurt 2 weken voor de trouwdag de factuur met de eerder overeengekomen prijs. Het volledige bedrag dient binnen een week na de fotoreportage op de rekening van LensB Fotografie bijgeschreven te zijn.

 

De fotoshoot

 • LensB Fotografie neemt ongeveer een week voor de afspraak contact op met de klant om details te bespreken.
 • In geval van regen of andere omstandigheden waardoor de fotoreportage in het gedrang komt, neemt de klant ten minste 2 dagen vooraf contact op met LensB Fotografie. In overleg zoeken we hier een passende oplossing voor.

De foto’s

 • De fotograaf zal de opdracht uitvoeren in haar persoonlijke stijl en kwaliteit.
 • De levertijd voor een familieshoot is maximaal 3 weken. Een bruidsreportage duurt 6 tot 8 weken. Het is echter een streeftijd en het kan voorkomen dat het iets langer duurt. De fotograaf zal hier altijd helder over communiceren.
 • Alle geleverde foto’s zijn bewerkt in de stijl waarin de fotograaf werkt en met de bewerkingen die in de ogen van de fotograaf het mooiste resultaat geeft. Een voorkeur voor kleur of zwart/wit kan worden aangegeven voorafgaand aan de fotoshoot.
 • De RAW bestanden van de foto’s worden niet vrijgegeven.
 • Niet gebruikt materiaal is niet opvraagbaar of opeisbaar.
 • De klant is zelf verantwoordelijk voor het maken van een back-up van de aangeleverde bestanden. Bestanden zijn tijdelijk digitaal beschikbaar via het online album. Voor het opnieuw toezenden van de bestanden kunnen kosten in rekening worden gebracht.
 • Het is niet toegestaan om digitale bestanden op internet de plaatsen in een andere bewerking dan dat deze zijn gemaakt door de fotograaf.
 • Digitale bestanden geven de klant recht voor eigen gebruik, het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media.

Overig

 • Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na uitgifte en zijn niet inwisselbaar voor contanten.
 • LensB Fotografie zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, etc) openbaar maken of doorgeven aan derden. Een kopie afspraken, contract & persoonsgegevens wordt enkel gedeeld met een vervangende fotograaf indien van toepassing.